ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

 

             Μετά από συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρύστου θα αποστείλει την ερχόμενη Τετάρτη είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες κ.α. που έχει στη διάθεσή του για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πλημμυροπαθών συνανθρώπων μας.

Θα ακολουθήσουν και άλλες αποστολές στο άμεσο προσεχές διάστημα με είδη πρώτης ανάγκης, όπως εμφιαλωμένα νερά, είδη ατομικής υγιεινής, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και φαρμακευτικά είδη, τα οποία μπορείτε να προσκομίσετε στο γραφείο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Δυτική Περιμετρική Καρύστου, τηλ. επικ. 2224023932) και στο Δημοτικό Κατάστημα Μαρμαρίου, τηλ. επικ. 2224350312.
Είμαστε συγκλονισμένοι με τις ανθρώπινες απώλειες και τις φυσικές καταστροφές και εκφράζουμε την τεράστια θλίψη μας. Σε όλες τις δυσκολίες και έκτακτες συνθήκες, είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις που έχουμε! Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο!

Μαρία Βερούχη Λεμονιά – Δημοτική Σύμβουλος Καρύστου & Πρόεδρος Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καρύστου