Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Ο Δήμος Καρύστου στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και παράλληλα την τουριστική προβολή της περιοχής μας, από την Παρασκευή 24/3/2017 έθεσε σε λειτουργία την νέα ιστοσελίδα του Δήμου Καρύστου.

Η νέα σελίδα του Δήμου www.dimoskarystou.gr είναι χωρισμένη σε 2 μέρη ώστε ο χρήστης να μπορεί πολύ εύκολα να βρει την πληροφορία που αναζητά.

Το πρώτο μέρος αφορά τους δημότες – κατοίκους της περιοχής, με νέα από τον δήμο Καρύστου.

Το δεύτερο μέρος αφορά τους επισκέπτες του Δήμου μας.

Σε αυτό το τμήμα της ιστοσελίδας ο χρήστης θα μπορεί να βρει προτάσεις διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας, τουριστικά αξιοθέατα και παραλίες.
Για να μπορέσει ο νέος αυτός ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός να είναι χρήσιμος και αποδοτικός απαιτείται η συνδρομή όλων των εμπλεκομένων με τον τουρισμό.

Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να απευθυνθώ προσωπικά σε κάθε έναν επιχειρηματία της περιοχής μας που θα ήθελε να προβληθεί μέσα από την νέα μας σελίδα να αποστείλει μέχρι τις 30/04/2017 στο email : info@dimoskarystou.gr ή να καλέσει στα τηλέφωνα 2224025001 & 2224350001 και να δώσει τα στοιχεία της επιχείρησης του ώστε αυτά να μπουν στον ηλεκτρονικό μας τουριστικό οδηγό.

Έχω τονίσει επανειλημμένα πως η αποτελεσματικότητα των αποφάσεων μας οφείλεται στην ενεργή συμπαράσταση όλων. Η πρόοδος και η ανάπτυξη του Δήμου μας χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και συνεργασία.

Σας ευχαριστώ,

Λευτέρης Ραβιόλος
Δήμαρχος Καρύστου