Ανακοίνωση:
Στους 277 ελέγχους για τη διασπορά του ιού COVID -19 που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο ιατρείο των Ν.Στύρων και στην πλατεία Καρύστου από τον ΕΟΔΥ καθώς και σε 77 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο ιατρείο Μαρμαρίου απο το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα στην Κάρυστο και ένα αμφίβολο στο Μαρμάρι, τα οποία ενημερώθηκαν και έλαβαν σχετικές οδηγίες.
Θέλω να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους, τον ΕΟΔΥ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου και όλους όσους βοηθούν, στην κοινή προσπάθεια που καταβάλουμε για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.
Στα πλαίσια των νέων μέτρων για τον Νομό μας , με απόφαση μου τη Δευτέρα 15/2 όλες οι δημοτικές υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν (εκτός της Τεχνικής Υπηρεσίας που βρίσκεται σε επιφυλακή λόγω κακοκαιρίας), καθώς θα πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος για τη διασπορά του ιού με τη χρήση rapid test στο σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων και εκ νέου απολύμανση σε όλους τους δημοτικούς χώρους. Συνεχίζουμε να προσέχουμε, τηρούμε τα μέτρα προστασίας δημιουργούμε ένα δίχτυ ασφαλείας για όλους.