➡1ο webinar « Από το Α ως το Ω»: Μια Ακαδημία για γονείς, την Τετάρτη 16/11 στις 18.15-20.00 με θέμα: Μαθησιακές δυσκολίες-σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση.

Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Καρύστου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλούν να παρακολουθήσετε το 1ο webinar του φετινού κύκλου Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:15 με θέμα: Μαθησιακές δυσκολίες-σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και περιλαμβάνει 2ωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Νοέμβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.α. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Για να παρακολουθήσετε την 1η διαδικτυακή συνάντηση κάντε εγγραφή στο παρακάτω link

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_VcbqDgCWSj6EWpWext1wrQ?fbclid=IwAR3P-vazX9bnh02lVj8BKBBTtyEfcvvcHv3J5P_rLpNQl1ExsLlmIwzwGaQ

Για επιπλέον πληροφορίες πατήστε πάνω στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ