ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Για προληπτικούς λόγους , λόγω της σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρήθηκε στην περιοχή μας, τα σχολεία όλου του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη 01/12.
Κλειστός θα παραμείνει και ο Παιδικός Σταθμός.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Λόγω της συνέχισης της σεισμικής δραστηριότητας στην  περιοχή μας, τα σχολεία του Δήμου Καρύστου θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 30/11 για προληπτικούς λόγους.
Κλειστός θα παραμείνει και ο Παιδικός Σταθμός.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Λόγω της σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρήθηκε στην περιοχή μας κατά τις πρωινές ώρες , τα σχολεία του Δήμου Καρύστου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 29/11 για προληπτικούς λόγους.
Κλειστός θα παραμείνει και ο Παιδικός Σταθμός.

Πρόσκληση παρακολούθησης 1ου webinar του φετινού κύκλου Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»

➡1ο webinar « Από το Α ως το Ω»: Μια Ακαδημία για γονείς, την Τετάρτη 16/11 στις 18.15-20.00 με θέμα: Μαθησιακές δυσκολίες-σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση.

Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Καρύστου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλούν να παρακολουθήσετε το 1ο webinar του φετινού κύκλου Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:15 με θέμα: Μαθησιακές δυσκολίες-σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και περιλαμβάνει 2ωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Νοέμβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.α. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Για να παρακολουθήσετε την 1η διαδικτυακή συνάντηση κάντε εγγραφή στο παρακάτω link

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_VcbqDgCWSj6EWpWext1wrQ?fbclid=IwAR3P-vazX9bnh02lVj8BKBBTtyEfcvvcHv3J5P_rLpNQl1ExsLlmIwzwGaQ

Για επιπλέον πληροφορίες πατήστε πάνω στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ                                                                                                                                   

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Ι.ΚΟΤΣΙΚΑ 2 – ΚΑΡΥΣΤΟΣ

                                                          Κάρυστος, 09-11-2022

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε ότι, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13:00, θα λάβει χώρα Πανευβοϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, κατά των σχεδίων εγκατάστασης ανεμογεννητριών σε Εύβοια και Σκύρο.

Ο Δήμος Καρύστου και η Επιτροπή Αγώνα Φορέων και Πολιτών Νότιας Καρυστίας «Φτάνει πιά» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ και καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο, τις Τοπικές Κοινότητες, τους φορείς και τους πολίτες να δώσουν ηχηρό παρών, ώστε να αποτραπεί η περεταίρω καταστροφή του τόπου μας.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των πολιτών, θα διατεθούν από τον Δήμο Καρύστου λεωφορεία, με ώρα αναχώρησης 10:00 π.μ. από την Πλατεία Αμαλίας Καρύστου. Για τον λόγο αυτό όσοι πολίτες επιθυμούν να μετακινηθούν με αυτά, θα πρέπει να το δηλώσουν είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά στην Γραμματεία του Δημαρχείου στον κ. Βασίλειο Αντωνιάδη στο τηλ.: 2224025001, καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα Στύρων στο τηλ.: 2224350401 και Μαρμαρίου στο τηλ.: 2224032176, έως και την Παρασκευή 11-11-2022 στις 15:00 μ.μ.

Επίσης μπορούν να στείλουν email στα:

info@dimoskarystou.gr ή rodosfiridi@gmail.com

ως το βράδυ της Παρασκευής,  δηλώνοντας:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο
  • Περιοχή απ’ όπου θα επιβιβαστούν (Κάρυστος, Μαρμάρι, Στύρα & Ν.Στύρα)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Από το Δήμο Καρύστου ανακοινώνεται το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

Ενημερωθείτε, πατώντας επάνω στους συνδέσμους που ακολουθούν:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΕΛΓΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

 

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΛΓΑ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

 

Ο ΕΛΓΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/10/2022 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ  31/10/2022 ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ (ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ) ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ  ΣΤΙΣ 17 & 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2022 ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

 

 

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΝΙΟ(ΤΗΛ 2224 350 302)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Η ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10/2022. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

 

 

                               Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΛΓΑ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ

    

 

                                             ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ