Σας καλωσορίζω στο διαδικτυακό τόπο  του Δήμου Καρύστου.  Στις ηλεκτρονικές του σελίδες θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή αλλά και για τη καθημερινή λειτουργία του Δήμου μας.

Στη σημερινή δύσκολη συγκυριακά περίοδο που διανύουμε ο  τόπος μας πρέπει να σταθεί στα πόδια του μέσα σε ένα περιβάλλον μειωμένων προϋπολογισμών αλλά και αυξημένων υποχρεώσεων. Σε αυτό το περιβάλλον απαιτείται η συμμετοχή των πολιτών στα δημοτικά δρώμενα. Η διοίκηση του Δήμου μας,  χρειάζεται δίπλα της τους πολίτες από όλα τα  δυναμικά στρώματα της κοινωνίας. Με λίγα λόγια χρειάζεται τη στήριξη και την συνεισφορά των κατοίκων της ώστε μαζί μέρα με τη μέρα να δημιουργήσουμε με αισιοδοξία τον Δήμο Καρύστου του 2019.

Σας καλώ λοιπόν να προχωρήσουμε με καινοτόμες ιδέες και με τεράστια διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Σταδιακά να  δημιουργήσουμε ένα Δήμο ζωντανό, δίπλα στους πολίτες του. Να μεταμορφώσουμε τον Δήμο Καρύστου σε έναν  δημιουργικό, σύγχρονο Δήμο όπως του αξίζει, με ολοκληρωμένα έργα υποδομών, που θα αποτελεί φορέα κοινωνικής στήριξης και οικονομικής ανάπτυξης ,κυρίως μέσω του τουρισμού, της πολιτιστικής έκφρασης αλλά και όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας.

Αυτοσκοπός μας δεν είναι οι καρέκλες. Οι πολίτες μας επέλεξαν για να τους υπηρετήσουμε και να σταθούμε δίπλα τους. Αυτό είναι το χρέος και η μοναδική μας αποστολή.

Σας ευχαριστώ,

Ραβιόλος Λευτέρης


Λευτέρης Ραβιόλος

Δήμαρχος

 Ο Λευτέρης Ραβιόλος γεννήθηκε το 1969. Μεγάλωσε στα Καλύβια Καρύστου και ζει μέχρι σήμερα στη Κάρυστο. Παντρεμένος με την Λένα Μακρή είναι πατέρας της Μαρίας και της Ιωάννας.

Μετά από την αποφοίτηση του από το λύκειο Καρύστου συνέχισε της σπουδές του στη Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα πολιτικών μηχανικών.

Από το 1993 διατηρεί  τεχνικό γραφείο  στη Κάρυστό.   Το 2010 μετά από παρότρυνση των συμπολιτών του  συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής του συνδυασμού Νέος Δήμος – Νέο Ξεκίνημα.

Από το 2010 έως και το 2014  διετέλεσε αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμου Καρύστου.

Στις εκλογές του Μαΐου του 2014 οι πολίτες τον εξέλεξαν Δήμαρχο από την Α’ Κυριακή.

Στις εκλογές του 2019 επανεξελέγη Δήμαρχος Καρύστου από την Α’ Κυριακή.